domingo, 16 de enero de 2011

DIARIO DE UN ACOSO.LUCIA13

Carlos_25. Hola eres mujer?
Lucia13. Chica y tu?
Carlos_25. Hombre q edad tiens?
Lucia13. Pues la q ves, 13 Y tu? eres un poco mayor.
Carlos_25. Tengo 17.
Lucia13. D dnd eres?
Carlos_25. Venezuela tu?
Lucia13. Madrid España no tienes 25?
Carlos_25. No tienes msn?
Lucia13. No se lo voy a dar a un desconocido.
Carlos_25. Te gusta hablar de sexo?
Lucia13. No se de sexo.
Carlos_25. Yo te enseño.
Lucia13. El q?
Carlos_25. El sexo.
Lucia13. No se me da miedo.
Carlos_25. Es algo normal.
Lucia13. Xq no quieres hablar de otra cosa?
Carlos_25. Es q estoy solo quiero calentarme.
Lucia13. No quiero seguir hablando.
Carlos_25. A ti ya te salieron pelitos en tu vagina?
Lucia13. Adios.


Lucia 13 no és una adolescent madrilenya. es tracta d'un nom creat amb un objectiu: comprovar el que pot ocórrer quan un adolescent es connecta a Internet.
 El nom Lucia13 el va crear una persona que portava anys lluitant contra la pornografia infantil a la xarxa.
El primer que va fer va ser crear una compte de correu electrònic amb el nom Lucia13 i una altra de Messenger.
Durant un mes, Lucia13 ha estat coneixent gent, sobretot en xats dirigits a menors d'edat.
han volgut enganyar-la perquè es despulli davant de la web cam i li han fet propostes sexuals de tot tipus.
En el xats pels que va parlar Lucia13 va suportar moltes barbaritats: “Hola wapa, te gusta el morbo?”. “Te interesa la moda? Mandame fotos y te digo si tienes posibilidades”. “Te gusta masturbarte?”.“Ola kieres ver como me pongo un bañador?”. “Me dejarías besar tus pies?”. “Ya se notan tus tetas?”.
En un altre xat, un tal maduro36 li va deixar el següent missatge:  
" recargo movil a niña o niño con webcam"
Qui fa aquest tipus de propostes responen a un perfil marcat, poc perillos, segons els experts. l'anomenen "acosador onlie". vol sexe virtual, amb la web cam, i ho volen de seguida. quan el interlocutor  no té web cam, no continuen amb la comunicació. són fàcils de distingir.
Però hi ha un altre perfil més perillós: els pedòfils seductors.
Aquest tipus de persones escriuen com menors: usen icones, posen colors als seus niks.
Un cop, algú amb un nom Anela parla a Lucia 13 "ola stas?". Anela li diu que es sevillana, té 14 anys i és nova en el món dels xats." Eto de que va?"pregunta.
De seguida proposa algu d'intimitat entre noies: “Vamos al msn [Messenger]??? Es que eto e muy frio”. Lucia13 dubte, pero Anela insisteix: “Esta es mi direccion: …@hotmail.com. Vamos al msn”. Y vamos.
En el Messenger, Anela li demana a Lucia13 que conecti la seva web cam. “Es q no tengo”. “Y foto?”, insisteix. “Venga pon una foto q me gustaria ver como eres”. La conversació continúa sense que Lucia13 li posi.  Anela, en canvi, coloca una suposadament seva –una noia rossa, amb sudadera d'universitat americana, asseguda en un sofà -i comença a pujar el to de la conversació: “Tu ya has exo algo con xicos? […] Yo pokiiiiisimo […] Una vez estabamos tres xicas y un xico en una acampada y nos tocamos los 4 […] No te has tocado con tus amigas? […] Pero tu sola si alguna vez? […] No te has masturbado? […] Yo es k soy un poko gamberra […] Kieres ver mas fotos mias? […] Hay gente contigo?”. Anela passa unes imatges: ella tombada en el terra, despullada de cintura cap abaix. “Te gustan?”. La reacció de Lucia13 li fa tallar la comunicació.

10 comentarios:

  1. Que miedo me dan estas cosas!! Creo que tendrían que vigilar y controlar mas las identidades de las personas para ver si coincidan con las cuentas. Así de esta manera restringir el acceso a las personas no deseadas.

    Saludos.

    ResponderEliminar
  2. Laura!
    Em sembla molt interessant el teu blog, ja que és un tema molt greu que cada vegada es coneix més.
    Normalment són homes grans que intenten enganyar a les noies joves, però es veuen casos en què sigui una dona que enganyi a un noi jove?

    Salutacions!

    ResponderEliminar
  3. Angelika!
    Pues la verdad es que si, estas cosas no acostumbran a estar muy vigiladas y ocurren facilment. Por eso tenemos que darnos cuenta que a veces tenemos que pensar las cosas antes de colgarlas... sobretodo en las redes sociales.

    Gracies por tu comentario!

    ResponderEliminar
  4. Monica!
    Acostumen a ser homes grans que intenten buscar la confiança de nenes joves a través de les xarxes socials, per desprès poder conseguir unes fotos o fins i tot per tenir una cita.
    La gran majoria acostumen a ser homes, hi ha moltes noticies de diferentes casos que quasi tots són homes però segurament hi hagi algun cas d'alguna dona.

    Gràcies pel teu comentari!

    ResponderEliminar
  5. Hola Laura!
    Crec que la persona que va crear el perfil de Lucia13 estava lluitan per una causa molt importan, i a la vegada preocupant!

    Crec que els xats, que tenen la funció de conèixer nova gent o parlar amb ja coneguda, està perdent imatge i funcionalitat perquè les persones deixen d'utilitzar eines que són incertes i que altra gent utilitza pel seu propi morbo atentant contra la dignitat i drets les altres persones.

    Salutacions!

    ResponderEliminar
  6. Mare meva!... m'he quedat, que no sé ni que dir!
    És molt fort, i em sembla molt greu això que passa a la xarxa, però crec que el problema principal és dels pares (s'han d'educar uns valors als fills) ja que igual que passa a internet, això pot passar a discoteques o inclús al carrer...
    Trobo molt bona la proposta de blog.!

    ResponderEliminar
  7. Paula!!
    La veritat es que cada vegada més hi ha més casos com aquest, perquè hem arribat a un punt que s'utilitzen aquest tipus de xats per dir mentides i per crear un falsa identitat.
    Per això, ens hem de prevenir perque no ens passin coses com aquestes, i utilitzar les xarxes social evitant perjudicar-nos nosaltres mateixes.

    Gràcies pel teu comentari.
    Salutacions.

    ResponderEliminar
  8. Laura!
    Estic d'acord amb tu perquè els pares són els que han de vigilar de quina manera utilitzen els seus fills Internet i en tot moment han de estar informats del que els hi passa als seus fills.
    Gracies pel teu comentari!
    Salutacions.

    ResponderEliminar
  9. M'agrada molt el tema del teu blog, sempre m'ha fet molta por aquest tema. Igual que la Laura Miguel i tu, penso que els pares han d'educar els fills de manera que ells siguin conscients que aquestes coses passen i que no poden confiar de ningú que no coneguin.
    Salutacions!

    ResponderEliminar
  10. laura!
    acabo de llegir l'entrada i m'he quedat alucinant, penso com la angi que tindria que estar controlat però és veritat que amb internet és molt difícil de controlar, es penós que gent gran abusi de les nenes petites, ja que no tenen ninguna culpa.
    he trobat molt intyeressant el blog!
    unpeto

    ResponderEliminar